jeStyle

Interieurstyling

Een huis moet zijn als thuiskomen, en als een warme deken om je heen vallen. Waarin je jezelf kunt zijn omdat het is zoals jij wilt, je eigen stijl!
 

Maak van je woon- of werkomgeving een plek die inspireert, die ontspant en die prettig voelt. JeStyle, interieurstyling in Emmeloord, kan jullie helpen met een interieuradvies. Samen met jullie inventariseer ik de woonwensen en help ik jullie graag het huis warmer, spannender of gewoon mooier te maken. Met jouw wensen creëren we een huis waarvan je kunt genieten.

 

Iedere woonwens is specifiek, vandaar geen standaard pakketten maar maatwerk interieuradvies en - ontwerp. Denk niet direct dat het duur is vanwege het maatwerk want je betaald namelijk alleen voor hetgeen waar je behoefte aan hebt en niet voor andere zaken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis bespreken we jullie wensen en verwachtingen. We bekijken samen de ruimtes die jullie willen restylen, inventariseren jullie voorkeur wat betreft kleur, materiaal en meubels, welke bestaande elementen blijven en welke worden vervangen. Naar aanleiding van het intake gesprek wordt er een offerte op maat gemaakt. In deze offerte staat gespecificeerd wat ik voor jullie ga uitwerken, de tijdsplanning en aansluitend de kosten, zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

 

Op basis van jullie wensen bekijken we wat de beste plan van aanpak is. Er wordt besproken welk advies het best bij jullie situatie past en wat de kosten daarvan zijn. Verschillende adviezen zijn mogelijk: een paar uur interieur- of kleuradvies aan huis, een uitgebreid interieurontwerp of projectbegeleiding bij verbouwing en inrichting. Onderdelen van een interieurplan kunnen zijn (kunnen ook gecombineerd worden in een korter plan):

 

  • sfeerimpressie
  • indelingsplan
  • kleurenplan
  • materialenplan
  • meubel-/accessoireplan
  • verlichtingsplan
  • personal shopping

 

Tijdens de ontwerppresentatie wordt het ontwerp toegelicht. Ik neem jullie mee door het plan en maak het concept "levend" door middel van de moodboards, plattegrond tekeningen, uitgewerkte lichtplan, materialen plan, meubel overzicht en ander aanvullingen. Ik leg uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en waarom ik denk dat het ontwerp zo het beste tot haar recht komt.

 

De ontwerppresentatie is de afsluiting van het interieur project. Jullie krijgen het uitgewerkte plan mee naar huis (behalve stalen die terug naar de leverancier gaan). Jullie mogen zelf bepalen wat te doen met het advies, wanneer er besloten wordt het advies of een deel hiervan uit te voeren dan kan ik uiteraard ook de meubels en accessoires leveren en de planning er omheen verzorgen.

 

Steeds vaker lever ik een compleet interieuradvies dat vervolgens – afhankelijk van het budget – in stappen gerealiseerd wordt. Zodat alle veranderingen die nu en in de toekomst gedaan worden op elkaar aansluiten en bijdragen aan een stukje eenheid. Dat zorgt voor rust.