jeStyle

Verkoopstyling

Optimale verkooppresentatie

Staat u op het punt om uw huis te verkopen? Mooi, want met de juiste verkoopstyling gaat het lukken!
 

Hoe zorgt u ervoor dat kijkers enthousiast worden over uw huis? Voor veel mensen is het lastig om door een bestaand interieur heen te kijken. Uit onderzoek is gebleken dat de eerste 15 seconden bepaalt of een koper geïnteresseerd is of niet. Uiteraard valt over smaak niet te twisten, iedereen heeft tenslotte zijn eigen voorkeur waar het gaat om woonstijl en interieur. 
 

Het gevoel moet goed zijn. Het creëren van rust, licht, kleur en ruimte en de juiste accessoires geven potentiele kopers een gevoel van warmte. Het resultaat: de verkoopkansen van uw woning nemen beduidend toe!
 

Uit ervaring weten wij dat bij het verkopen van een huis, verkoopstyling meer effect heeft dan het verlagen van de vraagprijs.
 

JeStyle kijkt naar de karakteristieke en positieve aspecten van uw woning. Deze aspecten proberen we te benadrukken waarbij we uw woning optimaal aan de buitenwereld presenteren.

JeStyle werkt als enige in Emmeloord en en in de Noordoostpolder met het "Hands-On" concept. Wij schrijven geen dure rapporten maar gaan direct aan de slag om de woning verkoopklaar te maken, met een minimum budget. De "Hands-On" methode is ontwikkeld door House of KIKI en zult u misschien kennen van de TV Makelaar met Michiel de Zeeuw en van het TV-programma Uitstel van Executie met Martijn Krabbe. Deze werkwijze betekent dat wij niet alleen advies geven, maar ook daadwerkelijk met uw woning aan de slag gaan. Daarnaast kenmerkt de methode zich door samenwerking met makelaars en het gebruik van betaalbare middelen.

U krijgt maar eenmaal de kans op een eerste indruk, ruim 85% van de kopers doen hun eerste indruk op via internet. Deze indruk is van doorslaggevend belang bij het wel of niet maken van een bezichtigingsafspraak. Geen bezichtiging? Geen kopers!
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we samen wat voor u de beste plan van aanpak is en bespreken we de bijbehorende kosten.

Fotoreportage

Niets is zo belangrijk al die eerste indruk, vandaar dat een optimale presentatie in beeld van essentieel belang is bij de verkoop van uw woning. We kunnen voor u een professionele fotoshoot regelen, waardoor uw gerestylde woning veel meer in het oog springt op de site van de makelaar en Funda.

Leegstaand huis of modelwoning stylen

In een leegstaande woning is het moeilijk om afmetingen in te schatten. JeStyle verkoopstyling kan een leegstaande woning of een modelwoning met een klein budget neutraal en sfeervol inrichten.

Ook meubelverhuur behoort tot een van de mogelijkheden.